SupermarketCy - logo
Ψάξτε με λίστα
Ψάξτε με λίστα
Πληκτρολογήστε τα προϊόντα που χρειάζεστε, με κόμμα μεταξύ τους, και πατήστε το κουμπί "Αναζήτηση".
0
To καλάθι σας
0
0,00 €
Επιλέξτε τρόπο παράδοσης
Επιλέξτε ημερομηνία & ώρα παράδοσης
Το καλάθι σας είναι άδειο.
Επιστροφή στις αγορές
Τι λένε οι πελάτες μας για μας
Πρώτη φορά έχω παραγγείλει και ήταν όλα φρέσκα... Τα πράγματα που χρειάζονταν ψυγείο ήρθαν ξεχωριστά σε διαφορετικά σακούλια, αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Σας ευχαριστώ πολύ! Θα ξανακάνω φυσικά παραγγελία ξανά από κοντά σας...
Άντρια Σύκα
Εξαιρετική η εξυπηρέτηση, όπως και η ποιότητα των προϊόντων. Επίσης παραδίδονται με ακρίβεια στο χρόνο οι παραγγελίες. Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Anna Giakoumaki
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλο το προσωπικό της εταιρίας για τον επαγγελματισμό του. Έκανα την πρώτη μου παραγγελία σήμερα και ειλικρινά δεν έχω λόγια... και οι κοπέλες στα γραφεία ευγενέστατες και εξυπηρετικές καθώς και ο οδηγός. Τα πράγματα που χρειάζονταν ψυγείο ήρθαν ξεχωριστά και παγωμένα όπως πρέπει και αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Σας ευχαριστώ πολύ!
Σύλια
Δεν είναι μόνο η καινοτομία του εγχειρήματος, δεν είναι μόνο ότι το online supermarket σου λύνει τα χέρια και σε εξυπηρετεί από την άνεση του σπιτιού σου! Είναι ακόμη το ότι οι τιμές είναι πολύ καλές, η ποικιλία των προϊόντων σχεδόν απολύτως ικανοποιητική και η οργάνωση του site και η πλοήγηση εξαιρετικά φιλική προς τον χρήστη. Όσο δε για την ακρίβεια στην εκτέλεση των παραγγελιών και τη παράδοση, για τη καθαριότητα των συσκευασιών και για τη προθυμία και ευγένεια των υπαλλήλων, δεν έχω λόγια. Tο SupermarketCy αποτελεί ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ καινοτόμου επιχείρησης.
Elisa Papageorgiou
I would just like to congratulate SupermaketCy for their professionalism and great service. I ordered last week and once again, my groceries were on time and as good as expected. Most importantly I received a phone call on the day of my delivery to inform me that the lettuce I had ordered were not fresh and if I would like to change my order. It is GREAT to see that Cyprus still has companies that offer GOOD service. Thank you SupermarketCy and be sure to receive ONLY positive feedback from me!
Natalie Vrahimi Vassiliades
Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύ καλή εξυπηρέτηση και ευγένεια του προσωπικού σας, όπως επίσης και για το τρόπο παράδοσης που ήταν άψογος. Είναι μια καινούρια υπηρεσία που πραγματικά αξίζει ότι καλύτερο. BRAVO!!!!!
Stelyanos Pitziolis
Καταπληκτική η ιδέα σας με το online supermarket! Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την ιδέα. Μου γλυτώσατε πάρα πολύ χρόνο και χρήμα. Σας συστήνω σε όλους τους γνωστούς και φίλους μου για την άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση που προσφέρετε. Σας εύχομαι τα καλύτερα!!
Sophie Tziapoura
Εδώ και αρκετούς μήνες ψωνίζω από το online supermarket SupermarketCy και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Κερδίζω χρόνο και χρήμα, έρχονται πάντα στην ώρα τους, τα προϊόντα είναι ολόφρεσκα και σε άριστη κατάσταση. Καλό είναι να προσπαθήσουμε να στηρίζουμε τις Κυπριακές Εταιρίες καθώς και τα κυπριακά προϊόντα. Καλή συνέχεια!
Noni Tziapoura
Supermarketcy, has quality groceries & free delivery on every online order. It was a big help since its inception in our office.
Eraclis Fiduciary Ltd
Καταπληκτική δουλειά! Είμαι εργαζόμενη μητέρα και το supermarketcy.com.cy μου προσφέρει ποιότητα, αξιοπιστία και οικονομία για τα ψώνια μου κάθε εβδομάδα!   Φρέσκα φρούτα και λαχανικά διαλεγμένα με προσοχή. Στο κρεοπωλείο βρίσκω κρέατα φρέσκα και εγγυημένα!
Demetra Athanasiou
Το site του supermarketcy είναι εύχρηστο και αναγκαίο, ιδιαίτερα τώρα με την κρίση μπορώ και υπολογίζω πόσα θα διαθέσω για τις αγορές του supermarket. Επίσης γλυτώνω αρκετές ώρες το μήνα χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα ότι ώρα θέλω παραγγέλνοντας χωρίς να είναι εις βάρος του προγραμματισμού μου.
Savvas Angelis
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τέλεια ιδέα που είχατε για τη δημιουργία online supermarket στην Κύπρο. Είμαι μητέρα 2 μικρών βρεφών και ψωνίζοντας από κοντά σας μου εξοικονομεί χρόνο και χρήμα και είμαι πάντα σίγουρη για την ποιότητα και την φρεσκάδα των προϊόντων σας. Συστήνω και στους άλλους σας πελάτες τα διαλεγμένα φρούτα και λαχανικά σας και είδη κρεοπωλείου σας που είναι πεντανόστιμα.
Amanda Chrysaphi
Excellent Services!
Excellent IDEA!
Excellent Food!
Excellent people!
Athina
Δείτε πως εξυπηρετούμε την περιοχή σας
Η παράδοση θα γίνει στον παρακάτω ΤΚ

Δωρεάν παράδοση στο χώρο σας

Δείτε τι στέλνουμε στην περιοχή σας O Ταχυδρομικός κωδικός μου
Η περιοχή σας ΔΕΝ καλύπτεται από το δίκτυο διανομής μας.
Επιλέξτε ημερομηνία & ώρα παράδοσης *
Συνέχεια αγορών Έλεγχος

Επιλέξτε την ώρα και ημέρα παράδοσης

Ξεκινήστε την παραγγελία σας επιλέγοντας κάποια διαθέσιμη ημερομηνία και ώρα παράδοσης. Από τη στιγμή που θα επιλέξετε, θα δεσμευθεί για 60 λεπτά ώστε να υποβάλετε την παραγγελίας σας. Με την λήξη των 60 λεπτών μπορείτε να ανανεώσετε τον διαθέσιμο χρόνο σας ή μπορείτε να επιλέξετε νέα διαθέσιμη ημερομηνία και ώρα παράδοσης.

Για την παράδοση έχετε επιλέξει:
Ώρα
-
Ημερομηνία
Τ.Κ.
40 €
Ελάχιστη παραγγελία 40 €

Η δεσμευμένη ημερομηνία και ώρα που επιλέξατε κοντεύει να λήξει.

Θέλετε να ανανεώσουμε την δεσμευμένη ημερομηνία και ώρα γα άλλα 60 λεπτά;