Η NSI SUPERMARKETCY LTD ιδρύθηκε το 2011 με σκοπό την λειτουργία ηλεκτρονικού καταστήματος προϊόντων supermarket στην Κύπρο.

Διαθέτοντας πολυετή πείρα στον κλάδο του λιανεμπορίου, άριστη οργάνωση και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, η NSI SUPERMARKETCY LTD, προσφέρει άρτιες υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας, στοχεύοντας στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της. Η φιλοσοφία της εταιρίας τοποθετεί στο επίκεντρο τον καταναλωτή, διατηρώντας μια στάση ευθύνης και σεβασμού απέναντί του.

Όραμα της εταιρείας είναι να εξασφαλίσει στους καταναλωτές μια καινούρια εμπειρία αγορών παρέχοντας συνεχώς καινοτόμες υπηρεσίες αποτελώντας σημείο αναφοράς στην αγορά του σύγχρονου λιανεμπορίου.

Η νέα εμπειρία αγορών χαρακτηρίζεται από ευκολία στην παραγγελία αφού μπορεί κανείς να διαλέξει τα προϊόντα της επιλογής του από το σπίτι ή το γραφείο ακόμη και στο δρόμο, να τα παραγγείλει μέσω της ιστοσελίδας, και να τα έχει στην πόρτα του μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Σκοπός είναι η επίτευξη του χαμηλότερου δυνατού κόστους για τον πελάτη αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες διατηρώντας ταυτόχρονα υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.

Στόχος μας να αγκαλιάσουν οι καταναλωτές το πρωτοποριακό μας ηλεκτρονικό κατάστημα αποτελώντας μέρος της καθημερινής τους ζωής χτίζοντας μια σταθερή και δυνατή σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Για την NSI SUPERMARKETCY LTD η άμεση και φιλική εξυπηρέτηση είναι υποχρέωση μας.

Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά μας η συμβολή σας στην βελτίωση μας μέσω των προτάσεων, απόψεων, ιδεών και προβληματισμών σας γιατί για την NSI SUPERMARKETCY LTD η άποψη σας προέχει.

Γνωρίστε μας καλύτερα και εκμεταλλευτείτε τα μοναδικά πλεονεκτήματα που παρέχουμε.

Για όλους εμάς TIME IS QUALITY.