Επιστρέφοντας σταδιακά στην κανονικότητα θα θέλαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας με σκοπό την ενημέρωση σας σχετικά με τις πιο πρόσφατες ενέργειες μας για την καλύτερη, πιο γρήγορη αλλά και ασφαλή εξυπηρέτηση σας. Τις αμέσως επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται η αναδόμηση του τρόπου λειτουργίας του SupermarketCy και θα εφαρμοστεί σταδιακά ο νέος τρόπος  οργάνωσης με αποτέλεσμα:

  • Την αισθητή μείωση του χρόνου παράδοσης των παραγγελιών σας.
  • Την αύξηση των δρομολογίων για να βρίσκετε περισσότερες και πιο βολικές ώρες παραδόσεων που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας.
  • Την προσθήκη νέων περιοχών εξυπηρέτησης για την κάλυψη των αναγκών περισσότερων νοικοκυριών.
  • Την προσθήκη ακόμη περισσότερων προϊόντων για να βρίσκετε ότι χρειάζεστε.
  • Την εξασφάλιση ακόμη περισσότερων προσφορών για ακόμη περισσότερη οικονομία.

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι συνεχίζουμε να λαμβάνουμε όλα τα αυξημένα μέτρα υγιεινής, όπως κάναμε από την πρώτη στιγμή, αντιλαμβανόμενοι πλήρως τη διαμορφωθείσα κατάσταση και με υψηλό αίσθημα ευθύνης. Πρώτο μας μέλημα είναι η διασφάλιση της υγείας των πελατών μας και του προσωπικού μας, αλλά και η εύρυθμη λειτουργία του SupermarketCy κάτω από τις γνωστές αντίξοες συνθήκες.

Επιπρόσθετα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η πολιτική μας σχετικά με την Ανέπαφη Παράδοση θα εξακολουθήσει να ισχύει υποχρεωτικά έως 31/05. Με βάση την παραπάνω πολιτική, μέχρι 31/05 δεν επιτρέπεται η είσοδος σε οποιοδήποτε κτίριο στα άτομα διανομής που σας εξυπηρετούν. Δυστυχώς θα πρέπει να παραδίδουμε τις αγορές σας έξω από το σπίτι ή τη πολυκατοικία σας και να παραλαμβάνετε τις αγορές σας αφού έχουν αποχωρήσει οι διανομείς μας. Επιπλέον, μέχρι 31/05, δεν θα είναι δυνατή η πληρωμή παραγγελιών με μετρητά. Δυστυχώς πρέπει η παραγγελία σας να πληρώνεται κατά την ώρα της υποβολής της ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα.

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι αντιλαμβανόμαστε πλήρως ότι η πολιτική της Ανέπαφης Παράδοσης δυσκολεύει την εξυπηρέτηση σας, ταυτόχρονα όμως διασφαλίζει την υγεία όλων μας.

Κλείνοντας θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι υπερβάλλοντας εαυτό και αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμη τεχνικά υποδομή καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, προσφέροντας σας την υπηρεσία μας απρόσκοπτα και με υψηλά κριτήρια ποιότητας και ασφάλειας.

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόηση καθώς και για τη συνεργασία σας στις ιδιαίτερες αυτές συνθήκες και απολογούμαστε για οποιαδήποτε ταλαιπωρία.

Ανυπομονούμε για την πλήρη επιστροφή στην κανονικότητα από 01/06 για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε όπως κάνουμε τα τελευταία 8 χρόνια.

 

Με εκτίμηση

Η ομάδα του SupermarketCy