Αγαπητοί μας πελάτες,

Λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες θα θέλαμε να σας παρέχουμε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την ενημέρωση σας γνωρίζοντας σας ότι:

Λόγω της εκτάκτως ιδιαίτερα αυξημένης ζήτησης υπάρχει πληρότητα των δρομολογίων παραδόσεων για τις αμέσως επόμενες ημέρες και το πρώτο διαθέσιμο διάστημα μπορεί να είναι αρκετά αργότερα από το αναμενόμενο. Θα σας παρακαλούσαμε να προγραμματίσετε και να υποβάλετε τις παραγγελίες σας έγκαιρα ώστε να είμαστε σε θέση να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Λόγω της πληρότητας των δρομολογίων σε συνδυασμό με τις συνεχόμενες αναπληρώσεις των αποθεμάτων μας και την ύπαρξη καθυστερήσεων στην παραλαβή των προϊόντων από τους προμηθευτές μας, υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και στις παραδόσεις των παραγγελιών.

Λόγω περιστασιακών ελλείψεων που υπάρχουν στην αγορά σε προϊόντα όπως αντισηπτικά, απολυμαντικά, υγρά μαντηλάκια κ.α., υπάρχει περίπτωση περιορισμένης διαθεσιμότητας σε συγκεκριμένα προϊόντα ή περιορισμός των ποσοτήτων στις παραγγελίες που εκτελούνται. Τα αποθέματα αναπληρώνονται συνεχώς ώστε να μπορέσετε να αγοράσετε κάτι που δεν βρήκατε στην επόμενη σας παραγγελία. Αποφύγετε να κάνετε αγορές σε υπερβολικές ποσότητες γιατί δυσχεραίνει την ομαλή σας εξυπηρέτηση.

Για καθαρά προληπτικούς λόγους θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα την αποφυγή επαφής (Ανέπαφη Παράδοση) με τα άτομα διανομής. Με τον όρο Ανέπαφη Παράδοση εννοούμε την παράδοση της παραγγελίας σας στην πόρτα σας και την παραλαβή της μετά της αποχώρηση των ατόμων διανομής. Σε περίπτωση που υπάρχει οποιαδήποτε πρόβλημα με την παραγγελία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με κάθε τρόπο ώστε να επιλυθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα που αντιμετωπίσατε άμεσα. Επιπρόσθετα πληρώνοντας στην ιστοσελίδα μας με την χρήση πιστωτικής κάρτας, μας διευκολύνει σε πολύ μεγάλο βαθμό για να διατηρήσουμε τις παραδόσεις μας ανέπαφες. Παραλαμβάνοντας την παραγγελία σας ανέπαφα συμβάλλετε σημαντικά στην προσπάθεια μας να προστατέψουμε το προσωπικό μας, τους πελάτες μας, αλλά και γενικότερα την απρόσκοπτη λειτουργία της υπηρεσίας μας.
 

Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, προσφέροντας σας την υπηρεσία μας απρόσκοπτα και με υψηλά κριτήρια ποιότητας και ασφάλειας.
 

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόηση καθώς και για τη συνεργασία σας στις ιδιαίτερες αυτές συνθήκες και απολογούμαστε για οποιαδήποτε ταλαιπωρία.

Με εκτίμηση
Η ομάδα του SupermarketCy